dijous, 22 de novembre del 2012

LOTERIES I APOSTES DE L’ESTAT FA ENTREGA A l’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ DE LA PRIMERA SÈRIE EMESA DEL DÈCIM COMMEMORATIU DE LES FESTES DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT


La sèrie està composta per deu bitllets sense cap numeració, la qual cosa fa que adquirisca un destacat valor, especialment per a col·leccionistes del sector.


Amb motiu de la celebració del primer aniversari de la declaració de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí com a Patrimoni de la Humanitat, el passat 28 de novembre de 2011, Loteries i Apostes de l’Estat (LAE) ha emés un dècim de la Loteria Nacional del dijous com a homenatge i reconeixement a la dita declaració; en concret el dècim que repartirà sort el pròxim dia 29 de novembre de 2012, un dia després de l’aniversari del primer any després de l’obtenció d’este títol.
Per això, el delegat comercial de Loteries i Apostes de l’Estat a València, Javier Salañer, va fer ahir entrega a l’Alcalde d’Algemesí de la primera sèrie emesa per la Casa de la Moneda del dècim que representa la festa d´Algemesí. La sèrie està composta per deu bitllets sense cap numeració, la qual cosa fa que adquirisca un destacat valor, especialment per a col·leccionistes del sector.
El dècim arreplega la imatge dels Tornejants, els soldats que custodien la imatge de la Mare de Déu de la Salut. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada