dijous, 15 de novembre del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ CONSTRUIRÀ 256 NÍNXOLS EN EL CEMENTERI DE COTES


La regidoria de Cementeris construirà 256 nínxols en el cementeri de Cotes amb un pressupost de 289.000 euros. El bloc complet dissenyat està format per 72 nínxols dobles, 120 senzills, sis tires de familiars dobles i deu tires de familiars senzills. D’esta manera, es realitzen un total de 96 nínxols dobles i 160 senzills.
El projecte d’obres inclou el trasllat del monument en record a les persones que van morir en la guerra civil que es construirà novament en la rotonda central del cementeri, ja que l’actual mur és de metacrilat i es troba deteriorat pel pas del temps.
El nou mur mantindrà els noms existents i es construirà amb materials resistents a l’aire lliure i al voltant de la rotonda. Es tracta d’un mur de ciment revestit amb una capa de marbre blanc on s’inscriuran els noms de tots els algemesinenses que van morir durant la guerra civil. En el centre es plantarà un exemplar d’olivera, així com roses blanques ambdós com a símbol de la pau.
Des de l’Ajuntament d’Algemesí es facilitarà informació pública dels noms existents i es demanarà als familiars que notifiquen en el Departament d’Informació i Atenció Local, Dial, si hi ha algun error en els noms existents abans de la seua construcció final. 

1 comentari:

  1. Una mica car,no? cada nínxol ix per 1129 euros, però compte, no té alicatat, ni vàters ni cuina, ni marbre... de què estan fetes ixes rajoles?

    ResponElimina