dijous, 15 de novembre del 2012

PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA UN NOU INCOMPLIMENT D’OBLIGACIONS AMB LES FARMÀCIES PER PART DEL GOVERN DEL PP


La secretària general dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, estima que una setmana després de començar el tancament de les farmàcies hem d’exigir al govern d’Alberto Fabra, que pague o se’n vaja.
Segons Aguilar les cues a les portes de les farmàcies són la foto del resultat de 17 anys de govern de Zaplana, Camps i Fabra, malgastant durant molts anys els diners dels valencians en projectes faraònics realitzats que cal pagar i mantindre.
Aguilar afirma que d’allargar-se la situació, es pot produir un greu desabastiment de medicaments amb les possibles conseqüències sobre la salut dels malalts. Ara, la majoria dels que van pel seu medicament reben com a resposta que ho tenen de demanar, i que torne demà.
Segons Aguilar la situació provocada pel tancament de les farmàcies augmenta l’exclusió social de molts ciutadans, a l’haver-hi moltes persones que estan abandonant els tractaments que necessiten per a la seua curació.
Aguilar acusa el govern del Sr. Rajoy d’estar desmuntant la sanitat pública que tots els espanyols hem creat i costejat, amb l’únic fi de fer negoci per als seus amics, perquè la privatització de la sanitat i el repagament de medicaments només servix per a perjudicar els més necessitats.
Aguilar critica el Partit Popular de Fabra i Bastidas, per estar callats i no donar la cara mentres els farmacèutics i els treballadors de les farmàcies estan finançant la sanitat, en compte de cobrar les receptes que dispensen.
Segons Aguilar el grup socialista presentara una moció exigint el pagament immediat del deute dels medicaments i que s’inste al Govern d’Espanya que sufrague el deute amb els farmacèutics mentres el Consell no puga fer-la efectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada