dimarts, 20 de novembre del 2012

LA XOPERA D’ALGEMESÍ ES VIST DE MODA


El paratge natural serà l’escenari d’una sessió de fotos de moda per a una publicació de Londres i diversos mitjans nacionals.

El dissenyador Ramón Gurillo fotografiarà la seua nova col·lecció Tardor-Hivern en i comptarà amb la presència del model espanyol Alberto Rubio, un dels rostres més emergents de la moda espanyola.

La Xopera d’Algemesí serà l’escenari d’una sessió de fotos de moda per a una publicació de Londres i diversos mitjans nacionals. Es tracta de la col·lecció Tardor-hivern de Ramón Gurillo, un dissenyador valencià resident a Londres que presenta les seues creacions en London Fashion Week i altres passarel·les internacionals http://www.ramongurillo.com/
A partir de les 8 del matí del dimecres l’equip de Producció i Fotografia LA COVA NEGRA, sota la direcció artística de Jorge Baldres i la direcció de moda de Fashion & Art Projects amb Alex Villar al front, dirigiran esta sessió fotogràfica protagonitzada pel model espanyol Alberto Rubio, un dels rostres més emergents de la moda espanyola.
Les condicions del paisatge de la Xopera i el riu Magre, la peculiar escenografia de la zona, fa d’este espai natural l’ambientació tardorenca perfecta d’acord amb el look naturalista, forest i neopunk basada en el punt de llanes italianes de Ramón Gurillo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada