dimarts, 20 de novembre del 2012

VIII JORNADES DE FIBROMIALGIA DEL DEPARTAMENT DE SALUT DE LA RIBERA



El director general d’Avaluació, Qualitat i Atenció al Pacient de la Conselleria de Sanitat, Ignacio Ferrer, inaugura el dimecres 21 de novembre, les VIII Jornades de Fibromialgia de la Ribera, organitzades per l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de la Ribera (Adafir) i el Departament de Salut de la Ribera.
El director general estarà acompanyat de l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas; la comissionada de la Conselleria de Sanitat per a del Departament de Salut de la Ribera, Mª Ángeles Matoses; el president de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (SVMFyC), Carlos Fluixá, i de la presidenta d’Adafir, Mª Carmen Oliver.
La Fibromialgia és una malaltia caracteritzada per dolor generalitzat, incapacitant i crònic, acompanyat d’insomni que, de vegades, és greu, així com per un número important d’alteracions en distints òrgans i sistemes. S’estima que esta malaltia afecta entre un 2 i un 4 per cent de la població femenina, la qual cosa, en el cas de la comarca de la Ribera, suposaria que entre 2.500 i 5.000 dones patirien esta malaltia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada