dilluns, 26 de novembre del 2012

JORDI MAJOR EXIGIX AL CONSELL LA COMISSARIA DE POLICIA AUTONÒMICA I MÉS ESPECIALITATS MÈDIQUES PER A CULLERA


Una vegada més, el nostre alcalde preferix ser un fidel vassall del PP abans que el ferm defensor de tots els cullerenses”.


El Grup Socialista a Les Corts registra un paquet d’esmenes al pressupost de la Generalitat en què demana més inversions en la localitat

El portaveu municipal socialista de Cullera, Jordi Major, s’ha personat aquest matí en Les Corts Valencianes, acompanyat pel síndic Antonio Torres, els diputats autonòmics Josep Moreno, Ana Barceló i Francesc Signes i els regidors Amparo Jover i Salva Tortajada, per a registrar un paquet d'esmenes als pressupostos autonòmics del 2013.
El Grup Parlamentari Socialista exigix al Consell la dotació pressupostària necessària per a dur a terme velles promeses incomplides del PP a Cullera com la creació d’una comissaria de la Policia Autonòmica, la supressió del pas a nivell de la Partideta o la millora de l’atenció sanitària, entre altres actuacions.
Després de conéixer-se la que ha qualificat com “irrisòria i discriminatòria inversió de la Generalitat” prevista per al pròxim exercici a Cullera, Major ha instat Fabra que “atenga les necessitats de la ciutat i els seus veïns”.
En eixe sentit, la reivindicació de la comissaria de policia és una de les prioritàries, “ja que este estiu hem patit un greu problema de seguretat i pèrdues econòmiques amb la venda ambulant il·legal. Si haguérem comptat amb Policia Autonòmica es podria haver evitat”, ha explicat Jordi Major.

Millores sanitàries

D’altra banda, els socialistes plantegen a la Generalitat que duga a terme millores en l’atenció sanitària del municipi i pose en marxa més especialitats mèdiques, principalment les de patologies bàsiques com traumatologia i malalties cardiovasculars. “És vergonyós que una ciutat de la grandària de Cullera, que a l’estiu arriba als 200.000 habitants, continue tenint un ambulatori que està per davall de les necessitats reals del municipi. Els pacients no poden fer-se ni una radiografia”, ha indicat Major.
És important descongestionar el centre de Sueca. Ara, a part de les incomoditats que suposa el desplaçament, sobretot per a les persones majors, de vegades hem d’esperar mesos per a aconseguir una cita amb l’especialista”, ha denunciat Mayor.

L’eliminació del pas a nivell de la Partideta és una altra de les propostes plantejades. Cal recordar que en els últims temps són diversos els accidents produïts en aquest pas sobre les vies del ferrocarril que servix d’accés al poliesportiu municipal. ”Són molts els usuaris que ho creuen diàriament i la irresponsabilitat del Consell està posant en perill la seua integritat física”, ha advertit el líder socialista.
Davant de la falta d’exigències des de l’equip de govern a la Generalitat en matèria d’inversions, el portaveu ha lamentat que “una vegada més, el nostre alcalde preferisca ser un fidel vassall del PP abans que el ferm defensor de tots els cullerenses, al no haver alçat la veu contra la flagrant discriminació cap a Cullera que suposen els pressupostos de Fabra”.
Les esmenes presentades hui pels Socialistes de Cullera s’emmarquen dins de la política que el partit està duent a terme en la localitat i la comarca en defensa dels interessos ciutadans enfront de la discriminació patida en els pressupostos de l’Estat i del Consell per a 2013, els quals oferixen la inversió més baixa de la història recent en el municipi i la Ribera Baixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada