dilluns, 26 de novembre del 2012

CULLERA REP UN PRESS TRIPS DE PERIODISTES ITALIANS ESPECIALITZATS EN TURISME DE MOTOCICLETA



Fruit de la col·laboració entre la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cullera i el Patronat Provincial de Turisme “València Terra i Mar”, Cullera va acollir un viatge de familiarització de la revista italiana “Dueroute”, tota una referència per als amants del món del motor a dos rodes que realitza interessants reportatges sobre turisme amb motocicleta per tots els racons del planeta.
La revista, que compta amb una tirada mensual de 150.000 exemplars impresos, és una referència essencial per als aficionats del motor i pot consultar-se també a través de la seua web: www.dueruote.it
Els periodistes van estar recorrent la província de València amb motocicleta per a poder transmetre les seues vivències i experiències als seus lectors. El recorregut comprenia espais tan diversos com Requena, Cofrentes, Bocairent, acabant el seu periple en Cullera.
Després de la recepció dels periodistes en l’Oficina Tourist Info Cullera Platja van visitar el castell de Cullera i el seu Museu d’Història i Arquelogía. La visita es va complementar amb una degustació gastronòmica de plats a base de productes mediterranis en el Restaurant El Racó del Far, membre del Club de Producte Gastronòmic “Artesans de l’Arròs” de Cullera. Per a despedir-se del destí, els periodistes van realitzar un reportatge fotogràfic en la zona del Far, els camps d’arròs i Museu de l’Arròs de Cullera.
Esta acció promocional s’integra dins del conjunt d’accions de màrqueting dirigides a microsegments turístics que pretenen dirigir esforços cap a mercats emergents, amb capacitat adquisitiva i caràcter desestacionalizador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada