dilluns, 26 de novembre del 2012

CULLERA ACULL LA V JORNADA DE TURISME FAMILIAR



El passat 23 de novembre, Cullera va acollir la V Jornada de Turisme Familiar d’ATURFAM davall el lema “El turisme familiar: un motor fonamental per a l’economia de la Comunitat Valenciana”. Després de l’acte d’inauguració presidit per Manuel López, Regidor de Turisme de l’Ajuntament de Cullera i Carlos Ferriz, president d’ATURFAM es va procedir a explicar les actuacions dutes a terme en Cullera dirigides al segment de turisme familiar. Entre les actuacions es van destacar activitats i esdeveniments com ara el cicle de teatre infantil, el cine en la platja, les rutes teatralitzades pel nucli antic, l’aventura pirata en la Torre del Marenyet, l’activitat “descobrix els secrets de l’arròs” en el Museu de l’Arròs de Cullera, el programa d’activitats d’oci del castell i altres accions de caràcter promocional. 
Després de la presentació es va procedir a la realització d’un taller sobre com adaptar el turisme familiar a la demanda internacional. El matí de treball va prosseguir amb la presentació d’experiències empresarials centrades en el turisme familiar com per exemple el Mas de Xetà, el Gran Hotel de Peníscola o l’empresa de turisme educatiu Actio. El matí es va completar amb una ponència sobre “Internet i les xarxes socials com a canal de comercialització del Turisme Familiar” a càrrec de Juan Castro de l’empresa Màrqueting turístic.
A la jornada van assistir empreses d’allotjament i oferta complementària especialitzades en turisme familiar i destins adscrits a ATURFAM.
La jornada de la vesprada es va dedicar a la celebració de l’Assemblea Anual d’ATURFAM, en la que es va acordar la pròxima renovació de la Junta Directiva de l’Associació i el calendari de treball per a 2013, que preveu la celebració d’un Congrés sobre Turisme Familiar i l’organització de campanyes promocionals a través de viatges de familiarització de turoperadors i agències de viatges especialitzades en turisme familiar, press trips i blog trips. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada