divendres, 23 de novembre del 2012

ALGEMESÍ COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE



Amb motiu del 25 de novembre, Dia Contra la Violència de Gènere, els dies 19 i 23 de novembre al carrer Raval de Sant Roc i en la plaça Major d’Algemesí, s’han realitzat dos activitats de sensibilització comunitària, per a la promocionar la igualtat entre dones i hòmens i la prevenció de la violència de gènere.
Per a això, s’ha col·locat una tela a manera de llenç perquè el públic assistent, els veïns i veïnes que han passat per la zona hagen pogut escriure paraules i frases curtes relacionades amb el tema. Els murals es van completar ràpidament per l’alta participació de persones de distintes cultures. Es podien llegir frases com: “No al silenci”, “Et podem ajudar, no estàs sola” o “Més amor i menys violència”.
Els murals han sigut penjats en la fatxada del col·legi Salvador Andrés del barri d’El Raval i en el balcó del Consistori en la plaça de l’Ajuntament i han sigut llegits per part del públic assistent. Durant l’activitat, també s’ha facilitat a la població fullets perquè disposen d’una major informació sobre la violència de gènere.
L’activitat ha sigut dirigida per les tècniques del Projecte RIU, 2Un riu de cultures, un riu de salut” i el grup d’agents de salut format en el projecte, la treballadora social de l’Equip de Servicis Socials i la tècnica d’Infodona.
Les regidories de Benestar Social i Sanitat de l’Ajuntament d’Algemesí, el Centre de Salut Pública d’Alzira i el Centre Superior d’Investigació en Salut Pública de València han recolçat esta iniciativa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada