dimarts, 23 d’octubre del 2012

XARRADA PREVENTIVA SOBRE EL CÀNCER A ALMUSSAFES


El metge Raúl Márquez, natural d'Almussafes, va centrar la seua ponència en una desena de normes bàsiques

La xarrada centrada en la rellevància de la prevenció del càncer, que va impartir divendres passat, Raúl Márquez Vázquez, especialista del Servei d'Oncologia Mèdica en la unitat de tumors ginecològics de mamella en el MD Anderson Internacional Espanya, única filial en el món del M.D. Anderson Càncer Center de Houston, va concentrar a mig centenar d'assistents en la sala de conferències del Centre Cultural.
La presidenta de la Junta Local Lluita contra el Càncer d'Almussafes i primera tinent d'alcalde, Mª Carmen Sants Joans, va presentar el jove ponent natural d'Almussafes, especialista en els càncers ginecològics de coll d'úter i ovari i amb una trajectòria professional de gran prestigi, que li ha portat a exercir la medicina als Estats Units durant diversos anys.
Membre de la Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica i del Grup Espanyol d'Investigació en Càncer d'Ovari, Raúl Márquez va centrar la seua ponència en la prevenció primària i secundària del càncer, a més d'analitzar amb detall les deu normes bàsiques incloses en el decàleg preventiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada