dimarts, 23 d’octubre del 2012

EL CD PETANCA BENIFAIÓ ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL III NACIONAL DE PETANCA A PAIPORTA



El Club Esportiu Petanca Benifaió, patrocinat per l’empresa Roquette, ha guanyat el III Nacional de Petanca que es va celebrar el passat cap de setmana a la població valenciana de Paiporta.
Les finals es van jugar diumenge passat 21 d’octubre. El club de Benifaió va aconseguir guanyar la final al club petanca Sant Onofre de Quart de Poblet  i s' adjudicà així el campionat, un títol que li dóna al club enguany un nivell extraordinari quant a resultats aconseguits.
Els jugadors Javier Iborra, Manuel Ruiz, Salva Vidal i Luis Berlanas, van ser els artífexs de la victòria aconseguida. L’equip guanyador va passar també la lligueta de grups com primer després de jugar una jornada que es va disputar amb la pluja com a impediment al matí, però a la vesprada van guanyar a Alacant en quarts de final i a Paterna en semifinals disputant una final de gran nivell.
Com assenyalen des del club “amb este triomf final queda tancada la temporada a nivell federatiu sent per al nostre club un any per a emmarcar”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada