dimarts, 23 d’octubre del 2012

LA BANDA JUVENIL DE CULLERA PARTICIPA EN LA CAMPANYA D’INTERCANVIS MUSICALS.




La Banda Juvenil de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília, ha participat en la IXa Campanya d’Intercanvis Musicals que organitza la Conselleria de Governació. En aquesta edició l’agrupació de Cullera ha celebrat un concert  amb la Unió de Massamagrell.
La trobada va tindre lloc el passat dissabte a la Casa de la Cultura de Massamagrell. El diumenge les dos bandes van tocar a l’Auditori de Santa Cecília.
L’agrupació de Cullera, dirigida pel seu titular Salvador Martínez Esteve, va triar com a repertori el pasdoble “Sercas” de Francisco Grau Vegara l’obra ”Côte d’or” de Ferrer, Ferran i va concloure l’audició amb Mary Poppins de Serman.
El President de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília Francisco Rico, va voler agrair la participació de la banda invitada i en el transcurs de l’acte va obsequiar el President de la Unió Musical de Massamagrell, Pablo Alzines, amb una placa commemorativa.
La Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera participa des de fa anys en aquest tipus d’intercanvis amb altres bandes valencianes, “Les trobades són positives, els músics ixen del seu entorn, toquen en altres auditoris, coneixen altres bandes i els servix per a motivar-se”, afirma el Director de la Banda Juvenil, Salvador Martínez.
La Banda Juvenil que compta amb prop de 70 músics en actiu ha participat, amb èxit en les anteriors edicions d’aquestes trobades musicals, en què col·labora la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada