dimarts, 23 d’octubre de 2012

EL CEMENTERI DE SUECA OBRIRÁ ININTERROMPUDAMENT PER A FACILITAR L´ASSISTÈNCIA DELS CIUTADANS


L’Ajuntament també facilitarà un servei d’autobús gratuït


La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Sueca, a fi de facilitar les visites al cementeri municipal els pròxims dies, ha decidit que romanga obert en horari ininterromput, de 9 a 18 hores, els pròxims dies 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, festivitat de Tots Sants. “Amb aquesta mesura volem facilitar l’assistència al cementeri de tots els ciutadans i ciutadanes que vullguen desplaçar-se fins allí per a arreglar el lloc on reposen els seus sers volguts. Per això, ampliarem l’horari d’obertura i, d’esta manera, que siga més accessible per a tots”, ha assenyalat la regidora de Serveis, Pilar Moncho.
A més, des de la Regidoria s’estan duent a terme treballs de manteniment en els arbres i plantes pròxims al cementeri, així com en els que estan ubicats a la plaça principal, on s’ubica la imatge de la Mare de Déu de Sales i on se celebrarà la missa.
Com en anys anteriors, l’Ajuntament oferirà també als ciutadans, el pròxim dia 1 de novembre, un servei d’autobusos gratuït, de 9 a 18 hores, per a facilitar els desplaçaments al cementeri. Amb aquesta mesura es pretenen evitar les aglomeracions de vehicles as voltants. A Sueca, les eixides es realitzaran ininterrompudament, des de les 9 fins a les 17.30 hores, amb parades : al bar Llopis, la parada d’autobús de Sales (enfront de Mercadona), Bernart Aliño (la parada d’autobús a l’eixida del túnel), església de La Miraculosa i Granja Arrossera. La tornada es realitzarà pel mateix recorregut, des de les 9.30 fins a les 18 hores.
Al Perelló, les eixides es realitzaran a les 10.30 i a les 16 hores, i es tornarà a les 13.30 i a les 18 hores, des de la parada d’autobús de l’entitat local menor.
Al Mareny de Barraquetes, l’autobús realitzarà eixides a les 10.30 i a les 16 hores, i la tornada a les 13.30 i les 18 hores, des de la parada d’autobús de l’entitat local menor.
A més, s’han previst mesures especials que regularan el trànsit durant aquest dia. Quedarà prohibida la circulació i l’estacionament en les vies següents: carrer Sebastià Diego, des de l’encreuament amb el carrer Dr. Fleming fins al cementeri; i en l’avinguda Vilella, des del carrer Proletariat fins al cementeri. Únicament es permetrà la circulació, fins a la fatxada del cementeri, de taxis i d’aquells vehicles de particulars que transporten persones minusvàlides o amb impediments físics. El temps d’estacionament no podrà ser superior als cinc minuts i hauran d’accedir per l’avinguda de Vilella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada