dilluns, 1 d’octubre del 2012

ANTELLA TANCA ELS ACTES DE LA 27 TROBADA AMB UN CONCERT DE COMPOSITORS VALENCIANS A CÀRREC DE LA SOCIETAT PROTECTORA MUSICAL D'ANTELLA


Antella va tancar el passat diumenge els actes programats amb motiu de la 27 Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera celebrats enguany en aquest municipi turístic riberenc amb un concert de destacats compositors valencians interpretat per l'agrupació musical local.
Més de mig centenar d'assistents reunits a l'auditori municipal, el 2n Concert de Compositors Valencians a càrrec de la Societat Protectora Musical (SPM) d'Antella, va posar el punt i final al programa d'activitats de la 27 Trobada Antella 2012, esdeveniment que a finals del passat abril va aconseguir reunir més de 25.000 persones en este municipi de menys de 1.500 habitants.
Dirigida per Gaspar Nadal, la banda de la SPM Antella va interpretar les obres Pepe el Trenca, una rapsòdia masera del compositor d´ Adzaneta d'Albaida Ramón García Soler; el poema simfònic Paradise, obra d'Oscar Navarro (Novelda, 1978); Cançons de Mare (temes folklòrics de la Ribera Baixa), del cullerenc Rafael Talens; les marxes mores Aligeabà-Spyros i Abrassits 15, de Vicent Pérez (Albaida, 1976) i Rafael M. Garrigós (Enguera, 1966), respectivament; i les marxes cristianes Bastaixos i La Neta del Manyà, de Pere Sanz (Meliana, 1974) i José R. Pascual (Muro, 1971).
Al concert, que s'incloïa dins de la XXXIII Campanya de Música de Banda Retrobem la Nostra Música de la Diputació de València, van assistir l'alcalde d'Antella, Gustavo Montagudo (GdA), i la tinent d'alcalde Amparo Estarlich (PSPV), a més del president de la Coordinadora de la Ribera, Joan Cortés, entre d'altres personalitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada