dilluns, 1 d’octubre del 2012

AMB LA CELEBRACIÓ DEL 9 D’OCTUBRE COMENÇA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL DE TARDOR D’ALZIRA


Grup de danses d'Alzira
L’Ajuntament d’Alzira, dóna inici a la seua programació cultural de la tardor amb la celebració dels actes entorn del 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.
Els actes començaran  el divendres, 5 d’octubre, a les 22:30 hores, al Gran Teatre, amb el Concert Extraordinari del 9 d’Octubre a càrrec de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira. En l'acte es donaran a conéixer els guanyadors del XII Concurs de Pasdobles Fallers. L’entrada serà lliure.
El mateix dia de la festivitat, el dimarts 9 d’octubre, en la Plaça Major, a les 20 hores, el Grup de Danses Alzira, ens oferirà els tradicionals balls del 9 d’octubre, on diverses parelles de balladors i balladores ens faran gaudir amb els nostres balls i música tradicional.
Per a la primera quinzena del mes d’octubre hi ha més actes previstos. El dijous, 11 d’octubre, a les 20 hores, en la Casa de la Cultura, espectacles VerdCel ens oferix Música en Valencià. Un espectacle multidisciplinari on la cançó ve impulsada amb diversos canals que reforcen l’estimul dels sentits. El preu de l’entrada és de 2 euros, 1 la reduïda.
El dissabte, 13 d’octubre, a les 20:30 hores, en el Gran Teatre l’HortaTeatre presenta La pell de gallina, amb Vanesa Cano i Juan Pablo Mendiola i sota la direcció de Juan Pablo Medie-la. La mirada innocent i plena de curiositat d’una xiqueta sobre el món que la rodeja farà que visca tota una sèrie de peripècies en esta faula que rodeja l’ancestral tradició del conte oral amb la música i els efectes visuals. El preu de l’entrada única és 3 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada