dissabte, 6 d’octubre del 2012

ALGINET PRESENTA EL LLIBRE DE VICENT FLOR, NOVES GLÒRIES A ESPANYA



Amb el Saló d'Actes de la Casa de Cultura de gom a gom, cap les 8 de la vesprada, va començar la presentació del llibre de Vicent Flor Noves glòries a Espanya.
L’autor va estar acompanyat per el moderador Àngel Velasco, l'editor Vicent Olmos i la diputada de les Corts Valencianes per València, Mònica Oltra.
Noves glòries a Espanya, anticatalanisme i identitat valenciana és un llibre d'assaig sociològic que està basat en la tesi doctoral de l'autor.
El treball analitza el sorgiment del moviment polític conegut com blaverisme, la posterior evolució, i la seua acceptació i influència en la societat valenciana actual.
La diputada Mònica Oltra va insistir en la necessitat de no fer bandera de la ignorància i la importància de tenir llibres com aquest per tal de no tenir pobresa intel·lectual.
Ja, per acabar el dia i dins la setmana cultural 9 d'Octubre, a les 22.30 h al Col·legi Blasco Ibañez, es va fer un concert amb grups de roc valencià on van actuar MI, Sènior i el Cor Brutal, Sva-ters i per tancar la nit Aspencat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada