dilluns, 29 d’octubre del 2012

ALGEMESÍ ACOLLIRÀ LA 45 ASSEMBLEA DE LA FEDERACIÓ DE SOCIETATS MUSICALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA




Algemesí acollirà en 2013 la 45 edició de l’Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. La candidatura presentada per l’Ajuntament d’Algemesí i la Societat Musical d’Algemesí es va imposar diumenge passat 28 d’octubre de 2012, a la presentada per la localitat de Canals en el transcurs de la votació que es va dur a terme en l’última jornada de l’assemblea de bandes de música celebrada en el municipi d’Alqueries durant el passat cap de setmana.
La candidatura d’Algemesí va presentar un vídeo sobre els atractius turístics i culturals que oferix Algemesí i sobre la importància i participació de la seua Societat Musical. Igualment, l’alcalde de la ciutat, Vicent Ramón García Mont, i el president de la Societat Musical d’Algemesí, Joaquim Borrás, van defendre la candidatura algemesinenca davant dels assistents.
Tant el primer edil com el president de l’entitat musical local han mostrat la seua satisfacció per la notícia “i especialment ara, perquè l’entitat acaba de complir el 175 aniversari de la seua existència (2011) i hi va rebre el Guardó d’Honor municipal al gener de 2012”, va citar el president de la Societat Musical, Joaquim Borrás.
Després d’estos reconeixements Algemesí també serà seu en 2013 i per primera vegada de l’assemblea de totes les societats musicals d’Alacant, València i Castelló, tot un orgull per a un municipi on la música és part essencial de la nostra cultura i tradició i essència de tots els valencians” explica l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont.
La 45 assemblea de la FSMCV se celebrarà amb tota probabilitat a finals d’octubre de l’any que ve. La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana és una entitat integrada per 536 societats musicals d’Alacant, Castelló i València -el 50% del total espanyol-, que compten amb més de 200.000 socis, 40.000 músics i 60.000 alumnes en les escoles de música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada