dimarts, 18 de setembre del 2012

ELS INDUSTRIALS DEL POLÍGON TISNERES D’ALZIRA EXPRESSEN EL SEU MALESTAR PER LA BRUTÍCIA DE L’EMPRESA DE RECICLATGE



La portaveu dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que han sigut diversos els industrials del polígon de Tisneres els que han expressat el seu malestar per la brutícia que constantment produïx una empresa de reciclatge que està ubicada en el polígon.
Segons Aguilar l’Ajuntament hauria de fer algun requeriment per a evitar que papers, cartons i plàstics estiguen en la calçada. L’edil socialista considera que és necessari que les ordenances es complisquen per part de tots i per a això l’Ajuntament ha d’exercir la seua autoritat i aplicar les normes.
La dirigent socialista insta a la Sra. Alcaldessa perquè li comunique a aquesta empresa la queixa i se li obligue a complir les normes en funció de la seua activitat i no embrute la calçada ni moleste a les altres indústries.
Aguilar presentarà una proposta en el pròxim ple perquè les molèsties que patixen algunes indústries en aquesta zona desapareguen i sobretot que la brutícia que produïx no estiga en la calçada.
Segons Aguilar “estos són alguns dels aspectes que demostren que la Sra. Alcaldessa no s’assabenta del que passa en la nostra ciutat i una vegada més cal recordar-li que treballe més i millor”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada