divendres, 7 de setembre del 2012

ELS ESCACS COMPTA AMB NOMBROSOS SEGUIDORS A ALMUSSAFES


El consistori municipal convoca l'edició 2012 dels cursos d'aprenentatge

Després de més d'una dècada fomentant la pràctica dels escacs, aquest joc de taula s'ha convertit en un de les principals aficions per al temps d'oci del col·lectiu de xiquets i jóvens de la localitat d'Almussafes. Davant de la demanda que genera cada any, l'ajuntament ja ha oferit el programa de cursos d'escacs de la temporada 2012, el període d'inscripció del qual es va iniciar dimecres passat dia 5 i conclourà divendres que ve 14.
Captura, escac, coronació, ofegat, taules o escac imat són termes de sobra coneguts per a molts veïns i veïnes d'Almussafes que utilitzen el tauler d'aquest joc per a raonar i millorar intel·lectualment durant el seu temps lliure.
El responsable directe perquè cada any hi haja més amants d'aquest esport de taula en aquest municipi de la Ribera Baixa és el mateix consistori municipal que, des de fa dotze temporades, aposta per incorporar el programa de tallers d'iniciació, aprenentatge i perfeccionament dels escacs a l'oferta d'activitats que es llança anualment des de la Regidoria de Joventut.
Les inscripcions per a assistir a un dels tres nivells convocats van començar dimecres passat dia 5 i conclouran divendres que ve dia 14. Fins a la data ja hi ha nou xiquets matriculats, els quals han abonat els 8 euros fixats com a preu general per la seua participació en l'activitat.
La nova edició del programa formatiu dels escacs es desenvoluparà des del 17 fins al 26 de setembre a la primera planta de l'edifici de l'Arrosera i en horari vespertí. Els alumnes inscrits dedicaran una hora cada vesprada, entre les 5 i les 8, a descobrir o perfeccionar de forma lúdica i interactiva, els moviments de les 32 peces sobre el tauler, en una conjunció d'estratègia, tècnica i tàctica que els transmetrà el professor Joaquín Martínez, president del Club d'Escacs de Benifaió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada