divendres, 7 de setembre del 2012

CULLERA CELEBRA LA SEUA XLII REGATA DE CREUERS “BADIA DELS TARONGERS”



                                                                                                                       foto: Jordi Piris 

Un any més, el Club nàutic de Cullera celebra el dissabte 8 de setembre la seua XLII Regata de creuers “badia dels tarongers”
La regata es realitzarà en la badia de Cullera, segons un recorregut en forma de triangle d’aproximadament 12 mn. A les 11:00 hores està prevista la reunió de patrons en el Moll Nord del CNC (Edifici Social) i a les 12:30 hores es farà el senyal d’atenció que donarà inici a la regata. La regata es correrà d’acord amb el reglament de regates de la ISAF (2009-2012). Reglament de competicions 1.11: Regata Limitada pel Club Les inscripcions per a la regata es realitzaran en la secretaria del Club Nàutic de Cullera o en les següents direccions de correu electrònic: cncullera@cncullera.com, web www.cncullera.com, amb data límit del dissabte dia 8 de setembre a les 9:30 hores.

Els participants hauran de presentar:

Certificat de navegabilitat degudament despatxat, llicència federativa 2012 de Tots els tripulants i Omplir l’imprés d’inscripció i el Full d’exoneració de responsabilitats, fotocòpia del segur en vigor i Certificat Rating RI 2012.
Tots els barcos participants provinents d’altres clubs, disposaran d’amarrament de cortesia des d’una setmana abans i fins una setmana després de la celebració de la regata.
Les instruccions de regata s’entregaran a l’omplir el full d’inscripció o si és el cas en la reunió de patrons.
El sistema de puntuació Per al càlcul del temps compensat s’obtindrà de la fórmula:
TC= TU-(SPM x M ) TC= Temps compensat TU Temps invertit en segons M= Milles de recorregut
Els premis als participants es distribuiran de la manera següent:
Caravel·la de plata al primer classificat donada per la Regidoria de Turisme del MIA de Cullera i Caravel·la de plata al primer classificat local donada per la Regidoria d’Esports del MIA de Cullera.
Trofeu al segon classificat donat per l’Escola Nàutica LLevant Blau i Trofeu al segon classificat local donat per la firma SUMIVAL SL 2008.
Trofeu especial donat per MILAR ALBERTO GONZÁLEZ.
S’atorgaran trofeus a tots els participants i obsequis nàutics atorgats per NAVALTEC - ACCASTILLAJE DIFFUSION .
L’entrega es realitzarà, durant el sopar, el mateix dia 8 en el Restaurant del Club Nàutic de Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada