dijous, 6 de setembre del 2012

ELS CIUTADANS DE LA ZONA DE L´EIXAVEGO D´ALZIRA PAGUEN LA TAXA DE RECICLATGE SENSE TINDRE CONTENIDORS PER A RECICLAR



Els socialistes alzirenys denuncien que l’Alcaldessa s’oblide d’algunes zones de la ciutat, fet que demostra la poca atenció als problemes dels ciutadans.


La secretària general dels Socialistes, Isabel Aguilar, denúncia el poc interés que té el Partit Popular d’Alzira i Elena Bastidas al permetre que els ciutadans que viuen en la zona de L’Eixavego paguen la taxa de reciclatge i no tinguen contenidors propis per a tal fi.
Aguilar manifesta que la Sra. Bastidas ha sobrepassat la línia del passotisme en la seua ciutat, “Com és possible que faça pagar un impost als Alzirenys per un servei que la falta de  contenidors els impedix fer?”.
La dirigent socialista considera que en aquests moments cal ser solidaris i tirar una mà als altres. “La Sra. Alcaldessa i el Partit Popular han de saber que si cobren l’impost almenys  han de tindre la sensibilitat de posar els contendedores”.
La líder socialista va afirmar que han sigut molts els veïns de la zona que “in situ” han mostrat al Partit Socialista el seu descontent cap a l’Alcaldessa per sentir-se marginats. Aguilar recorda que algunes de les frases era: “A tots ens cobra, però els contenidors on els tenim?”.
Aguilar reitera que Elena Bastidas està abandonant els ciutadans, els seus nou anys de govern estan desgastant les seues ganes de treballar i d’aportar solucions.
Aguilar manifesta que “caldria començar a “reciclar” a la Sra. Bastidas i al seu govern, perquè no té ganes de solucionar els problemes dels alzirenys. La zona de l’Eixavego també és Alzira, els ciutadans que viuen allí paguen els seus impostos i complixen com a ciutadans. L’alcaldessa no els torna el mateix tracte com a alcaldessa i açò és injust”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada