dilluns, 3 de setembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA MOSTRA LA SEUA INDIGNACIÓ PER LA FALTA DE RESPOSTA A LA PETICIÓ QUE NO PUGEN L’IVA ALS MONUMENTS FALLERS



Isabel Aguilar
La portaveu dels socialista d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que el Govern de Rajoy ha perjudicat les Falles d’Alzira per no haver tingut en compte la moció aprovada pel ple de l’Ajuntament que sol·licitava que no s’implantarà la pujada de l’IVA dels monuments fallers i que es mantinguera el tipus reduït.
Segons Aguilar amb aquesta actitud el Partit Popular, han demostrat el poc que els importa la nostra festa gran i sobretot la poca sensibilitat pels alzirenys en uns actes que afecten directament la nostra economia.
Aguilar recorda que en l’últim ple municipal es va aprovar una moció, a iniciativa del grup socialista, perquè el Govern no pujara del 8 al 21 per cent l’IVA de l’activitat dels artistes fallers. S’ha posat en marxa l’augment de l’IVA sense cap modificació, i per tant queda clar el menyspreu que Rajoy i el PP tenen a les nostres falles.
La dirigent socialista manifesta que el que està clar és que ara com ara l’única cosa que saben les Falles de la nostra ciutat és que el seu IVA augmenta ni més ni menys que 13 punts, del 8 al 21%, amb el greu perjuí que això els suposarà.
L’edil socialista considera que s’hauria d’haver tingut en compte la dimensió d’una festa com les falles, així com el seu atractiu turístic. “Per això ara en esta situació de crisi hem de fer tot el que es puga per a potenciar el comerç local”.
Aguilar considera injusta la decisió del Govern de Rajoy, de no respectar la petició dels fallers i una vegada més es demostra el poc que li importem al Partit Popular i a Rajoy. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada