dilluns, 20 d’agost del 2012

ELS CLAVARIS DE LA DIVINA AURORA DE 1962 CELEBREN LA FESTA


És la tercera vegada en mig segle que celebren la festa religiosa dedicada a Benifaió

Els clavaris de la Divina Aurora de Benifaió del 2012 són considerats els clavaris del “triplete”. I és que hui 20 d’agost és la tercera vegada al llarg de mig segle que celebren la festa religiosa dedicada a Benifaió en aquesta jornada festiva a la Divina Aurora.
Va ser en 1962 quan un grup de jóvens van ser els encarregats de celebrar la festa ja que era la cinquena a qui li corresponia. Vint-i-cinc anys després, en 1987 l’absència de “fadrins” va fer que foren novament els encarregats de presidir la missa en honor a la Divina Aurora i hui, 50 anys després de la primera experiència han tornat a ser els protagonistes davant d’un any sense clavaris.
En l’acte litúrgic han recordat als dos clavaris que ja van morir i sens dubte han recordat la multitud d’anècdotes i vivències que els han vingut a la ment després de tres festes religioses com a clavaris.
Els familiars, dones, fills i néts, han abrigat estos clavaris amb gran experiència que sens dubte passaren a la història de les festes de Benifaió com els clavaris del “triplete”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada