dilluns, 6 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA PROPOSA QUE ES DESTINE EL 7% DEL SOU QUE S’HAN REBAIXAT ELS REGIDORS AL BANC D’ALIMENTS DE CARITAS

Isabel Aguilar

La portaveu del grup socialista en l’Ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar proposarà en el pròxim ple de Setembre que el 7% que s’ha eliminat de la remuneració dels regidors siga destinat a incrementar la partida destinada al conveni de Caritas.
Aguilar considera que “hem de treballar tots en una mateixa direcció per a potenciar molt més en estos moments les polítiques socials i deixar de banda les polítiques que no estan servint de res per a eixir d’esta crisi”.
La dirigent socialista ha manifestat que els més de 18.000 euros que ascendix l'ajust del 7% en el salari dels regidors haurien de ser destinats a estes polítiques socials per les quals aposten els socialistes.
Segons Aguilar eixos més de 18.000 euros més els 500.000 que sumen la  retallada de la paga de nadal de tots els funcionaris de l'Ajuntament han d’anar destinats als més necessitats.
Aguilar recorda que ja van presentar una proposta perquè els 500.000 euros de retallada de la paga de nadal per a funcionaris foren destinats a incrementar estes polítiques socials, concretament per a incrementar el Pla d’Ocupació per a les famílies necessitades d’Alzira.
La portaveu socialista reitera que el Partit Popular i la Sra. Bastidas no estan fent prou per a ajudar a la ciutat d’Alzira a generar ocupació i fer créixer l'economia. Continuen fent polítiques errònies que no s’ajusten a la realitat que necessita la societat local en estos moments. L’edil socialista demana una vegada més a la Sra. Bastidas i al Partit Popular que deixen d’anar sols en política i que deixen que els altres s’unisquen en el treball que a tots ens importa i interessa; millorar la qualitat de vida dels ciutadans d’Alzira i sobretot la dels més necessitats.
El grup socialista presentarà una moció perquè siga tractada en el pròxim ple en què sol·licitaran i defendran que els més de 18.000 que sumen el 7% de l’eliminació del sou conjunt dels regidors es destine al banc d’aliments de Caritas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada