dilluns, 2 de juliol del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA PROHIBIX LES CREMES AGRÍCOLES FINS QUE ES NORMALITZE LA SITUACIÓ D’INCENDIS


El Paratge de la Murta romandrà tancat

L’Ajuntament d’Alzira, des de les regidories de Medi Ambient i Agricultura, ha suspés els permisos per a cremes agrícoles, a menys de 500 metres de zona forestal, fins que es donen totalment per extingits els incendis que assoten, tant la zona de la Ribera, com la resta de la Comunitat Valenciana.
Davant d’aquesta situació, cal extremar les precaucions ja que existix  el perill d’incendis i  per a evitar qualsevol risc.
Des de la Policia Local, com també des del departament de Medi Ambient, s’ha avisat a totes aquelles persones que tenien autoritzada la crema per a aquesta setmana per a informar-los de la  prohibició. També s’han anul·lat l’emissió de nous permisos de cremes.
El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Enrique Montalvá, ha destacat: “Davant dels incendis que estan assotant la comarca i la Comunitat cal prendre les màximes precaucions. Per això la suspensió de tots aquells permisos que hi havia per a les diferents cremes agrícoles. Hem viscut de prop l’incendi que assota a la localitat veïna de Carlet i, fins i tot , el dissabte a la vesprada va haver-hi risc que arribara al terme municipal d’Alzira. Són situacions desagradables que es donen, sobretot, durant l’estiu i qualsevol mesura de prevenció és ben acollida”.
A més de la suspensió de les cremes agrícoles, s’ha decidit tancar el públic el Paratge Natural de la Murta per precaució fins que es donen per extingits . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada