divendres, 20 de juliol del 2012

L´AJUNTAMENT D´ALZIRA CONDEMNA AMB UN MANIFEST EL SUCCÉS QUE HA CAUSAT LA MORT D’UN VEÍ DE LA LOCALITAT




Davant del succés de la passada nit que ha causat la mort a un veí de la localitat, l’Ajuntament d’Alzira manifesta:

La nostra més enèrgica repulsa i condemna davant d’este acte de violència que ha arrabassat la vida, de la manera més vil possible, a un pare i espòs.
Un alzireny, molt volgut pels seus veïns, que regentava una coneguda pizzería de la localitat des de fa molts anys.
Des de l’Ajuntament d’Alzira transmetem el nostre més sentit condol als familiars i amics en estos moments tan durs, davant de tan dolorosa i irreparable pèrdua.
Hui més que mai hem de romandre units i expressar la nostra més ferma repulsa davant de fets d’este tipus que atempten contra la seguretat física i integritat dels nostres conciutadans.
No hi ha cap motiu, ni causa, que justifique esta brutal agressió, que ha acabat amb el bé més preat que tenim les persones, la vida.
Estem convençuts que, des dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, es prendran les providències oportunes de la manera més immediata per a investigar els fets, detindre els responsables i, en definitiva, perquè sobre estos recaiga tot el pes de la Llei. Ningú pot actuar al marge d’esta.
Les administracions públiques continuarem vetlant, amb tots els mitjans possibles, per a acabar amb estos terribles successos.

Descanse en Pau.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada