divendres, 13 de juliol del 2012

ISABEL AGUILAR DIRIGIRÀ EL PSOE D’ALZIRA


Isabel Aguilar

La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, ha sigut triada nova secretària general del PSOE a la capital de la Ribera Alta, amb la qual cosa es convertix en la primera dona que dirigix aquesta agrupació socialista, la més nombrosa de la nostra comarca i una de les més importants de la província de València.
Fonts socialistes han explicat que Isabel Aguilar ha obtingut el suport unànime dels militants assistents a l’assemblea de l’agrupació.
Segons va declarar Isabel Aguilar, el seu objectiu a partir d’ara és "recuperar la confiança dels ciutadans i tornar a governar Alzira ", perquè considera que els socialistes tenen "un projecte per a la ciutat i per a tots els seus habitants".
Aguilar va exposar que reformularem i donarem especial importància a la figura del “simpatitzant”. El major creixement de la nostra agrupació tant a nivell qualitatiu com a quantitatiu, sempre s’ha produït entorn de l’òrbita de simpatitzants que teníem.
Isabel Aguilar va matisar que l’Alzira que realment li preocupa està en els barris. On viu la gent. “És el moment que este Partit s’estenga en tota la ciutat i contacte amb la gent. I això només pot fer-se a base de molt treball”.
La dirigent socialista considera que en els pròxims quatre anys, en el PSOE ha d’imperar la cultura del treball i de l’esforç en compte de la cultura de la queixa, la qual no ha de confondre’s amb la crítica.
Aguilar considera que en estos últims set anys s’han assentat les bases d’un canvi en l’agrupació a més dels canvis del lideratge federal, de País, Provincial i Comarcal.
Segons Aguilar el temps que s’acosta exigix entrega i unitat total dins del Partit i fora d’ell. “És temps de militància. I de nova militància. De confiar en nosaltres mateixos, en compte de lamentar-nos”.
La secretària general manifesta que “com a socialistes només guanyarem en el terreny de les idees, en els cors de la gent, en el carrer. Si ens capfiquem en el miratge de les nostres lluites internes, la imatge que donarem serà distorsionada davant d’una societat que viu en la por”.
Hem d’aconseguir entre tots un partit obert, transparent i participatiu. Recuperar el pols ciutadà i associatiu serà un objectiu prioritari per a millorar la dinamització interna de la nostra agrupació i projectar-nos a l’exterior amb major solidesa i excel·lència. Paréixer més a la societat actual”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada