divendres, 13 de juliol del 2012

BASTIDAS ENCAPÇALA LA REPRESENTACIÓ D’ALZIRA EN EL PRÒXIM CONGRÉS PROVINCIAL DEL PP


Dissabte que ve 14 de juliol, el Palau de Congressos de la ciutat de València albergarà l’assemblea provincial popular, en el que es triaran el Comité Executiu i Junta Directiva. Els òrgans regiran els designis de la formació popular per als pròxims tres anys. L’únic aspirant a la presidència és, de nou, el també president de la Diputació de València i alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus.
Els populars d’Alzira comptaran amb la representació dels seus 21 compromissaris i un nombrós grup d’invitats i invitades que conformaran la presència local en la cita.
La delegació serà encapçalada novament per l’alcaldessa d’Alzira i presidenta del PP local, Elena Bastidas, que forma part de l’actual Junta Directiva Regional i Provincial. De la resta de compromissaris, 2 més pertanyen a la Junta Provincial, 14 acudiran en representació del partit i, els quatre restants en representació de Noves Generacions, organització juvenil la representació dels quals recau en el seu president local, José Andrés Hernández.
Al XIV Congrés Provincial del PP valencià acudiran un total de 1.408 compromissaris que arribaran de tots els punts de la província, dels quals 72 pertanyen a Noves Generacions. En el congrés es debatran 2 ponències, una anomenada “Compromesos amb la província de València” que, al seu torn, se subdividix en 3 ponències; i una altra que versarà sobre els estatuts provincials.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada