dijous, 19 de juliol del 2012

ÈXIT D´ASSISTÈNCIA DE LA CAMPANYA “COMERÇ A CEL OBERT” DE SUECA


L’oferta d’establiments s’amplia de la dotzena a la vintena

La nova iniciativa proposada per Arrima't, l’Associació de Serveis i Comerç de Sueca, de traure al carrer tots els divendres de l’estiu una mostra de l’oferta comercial del municipi, està resultant un èxit d’assistència. El “Comerç a Cel Obert”, com se l'ha anomenat, consistix en la instal·lació, tots els divendres, de 9 a 13.30 hores, a la plaça del Santíssim Crist, d’una exposició de tots els productes que es poden adquirir a Sueca “una espècie de fira, en la qual tots els estands oferixen una mateixa imatge”, en paraules de Tony Landete, president d’Arrima’t.
La iniciativa porta dos setmanes realitzant-se i, en aquest curt període de temps, ha aconseguit un gran èxit d’afluència de consumidors, la qual cosa ha ocasionat que, dels 12 comerços que inicialment es van adherir a la proposta, siguen ja una vintena els que participaran divendres que ve.
La nostra intenció no és únicament potenciar el comerç i augmentar les vendes, sinó també que ens coneguen ací i fora del municipi. Per això, estem duent a terme una campanya publicitària per a promocionar el Comerç a Cel Obert per les nostres platges”, ha assenyalat Landete. La iniciativa compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca, “des de la Regidoria de Comerç sempre estarem disposats a recolzar noves iniciatives que servisquen perquè es conega el comerç de Sueca. Per això, intentem que isca al carrer i que la gent puga conéixer-lo millor, que sàpien que existix i que s’animen a comprar ací. De moment, la iniciativa està donant bon resultat, la gent està acudint i, amb això, s’aconseguix el objectiu més important: que el comerç de Sueca es done a conéixer”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada