divendres, 20 de juliol del 2012

ALGECAMPUS 5.0 ARRIBA A ALGEMSÍ AMB 200 MEGUES GRATUÏTS PER ALS ASSISTENTS


Algecampus obri les seues portes amb importants novetats com la connectivitat a internet de 200 megues simètrics de pujada i baixada i el servici tècnic gratuït per a tots els participants en esta nova edició.
La trobada ludico-informàtica d’Algemesí oferirà als assistents cine a les nits, exposicions, exhibicions, campionats de Warhammer, de retroinformática i de League of Legends, així com també, tallers de Workshop i retroinformática, a càrrec de Vintagenarios, i unes olimpíades alternatives que han començat hui divendres a les 11.00 hores.
Com tots els anys, els participants disposen d’una zona d’acampada habilitada per al descans que, a més, podran disfrutar de la piscina i d’altres servicis en el mateix recinte.
Per al regidor d’àrea de Joventut, Marcos Giner Lluch, una vegada més Algecampus oferta a jóvens d’Algemesí, de la comarca i d’altres poblacions una trobada informàtica per a fomentar el desenvolupament d’internet i de les noves tecnologies. “Enguany hem treballat per a ampliar la connexió a 200 megues simètriques el que permetrà als assistents una navegació més ràpida i una major capacitat de descàrrega, per la qual cosa esperem siga un èxit”, explica Giner.
L’organització de l’esdeveniment va començar a rebre els participants el dijous a la vesprada amb un photocall. La cita informàtica acabarà diumenge que ve 22 de juliol a les 15.00 hores. La inauguració tindrà lloc hui divendres 20 de juliol a les 20 hores en el pavelló 9 d’Octubre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada