dilluns, 25 de juny del 2012

V EDICIÓ DEL CAMPUS CRISTIAN CASTELLS EN SUECA


Hui arranca la cinquena edició del Campus Cristian Castells a Sueca, un esdeveniment esportiu que, amb el pas dels anys, s’ha consolidat com un dels millors en la seua categoria en tota la Comunitat Valenciana.

Divendres passat es va realitzar la presentació oficial en què es van anunciar totes les novetats d’aquesta edició, que comptarà amb la participació de quaranta xiquets, supervisats pel director del Campus, el futbolista suecà, Cristian Castells, i tot l’equip tècnic.
Com en anys anteriors, la finalitat del Campus Cristian Castells és la d’ensenyar els xiquets, a través de la pràctica de l’esport, una sèrie de valors molt importants que els ajudaran en el seu desenvolupament personal, com són l’esforç, el sacrifici, l’exercici, la camaraderia, cuidar la salut, etc. Com a novetats enguany destaquen entre da'altres, l’ampliació fins als 16 anys dels participants, les classes d’anglés que rebran els xiquets i el fet que totes les activitats esportives es desenvoluparan en el nou camp de gespa artificial.
A la presentació oficial del V Campus Cristian Castells, realitzada al Centre Municipal Bernat i Baldoví, van assistir: l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; membres de la corporació; el màxim patrocinador de l’esdeveniment, Juan Andrés Fuset; el promotor i director del Campus, Cristian Castells; i tot l’equip de professionals que treballarà amb els xiquets; i també els participants i els seus familiars. “En totes les edicions anteriors s’ha retut un homenatge a algun futbolista o ciutadà suecà. Jo crec que, enguany, la persona idònia per a rebre eixe homenatge és Cristian, per tot l’esforç i tot el que li està dedicant als xiquets i a Sueca. El Campus que hui es presenta ha sigut el referent per a molts altres, perquè no consistix només a ensenyar-los a jugar a futbol unes hores al dia; els xiquets disfrutaran convivint durant una setmana realitzant tot tipus d’activitats”, en paraules de Fuset. “Hui és un dia molt especial perquè el Campus complix cinc edicions. Han sigut cinc anys de molt d'esforç, de dificultats... i per això vull donar les gràcies a l’Ajuntament, al patrocinador, a totes les empreses col·laboradores i a les famílies dels participants. En aquesta edició hem introduït novetats com la professora d’anglés, el fisioterapeuta... sempre volem millorar i fer un pas endavant”, va afirmar Castells. El promotor del Campus va insistir en la idea del valor de la convivència i de l’aprenentatge “no es tracta de tindre'ls entretinguts unes hores, sinó que aprenguen, divertint-se, valors importants: com que per a saber guanyar, cal saber perdre; com que per a saber competir i guanyar, han de saber respectar l’entrenador, els companys, etc.”.
El Campus que hui es presenta no és un campus qualsevol, s'hi treballen diferents vessants: l’esportiva, la lúdica, la cultural... El treball que fa, tant Cristian com tots els monitors, és molt important. Per a l’Ajuntament és molt gratificant que el Campus puga desenvolupar-se en el nou camp de gespa artificial tan anhelat per tots”, va afirmar Ribes. “L’esforç que està fent Cristian és encomiable. Ell fa tot açò perquè li agrada el futbol, perquè li agrada ensenyar els xiquets i li agrada que Sueca triomfe en l’esport. Per part de l’Ajuntament, m’agradaria dir que, mentres Cristian, patrocinadors, col·laboradors i famílies dels xiquets, tinguen forces per a continuar, nosaltres estarem al vostre costat”, en paraules de Campillo.
L’equip tècnic de la V edició del Campus Cristian Castells està format per :Juan José Llopis, director equip mèdic; María Vallet, nutricionista; Jordi Beltrán, fisioterapeuta; Davinia Boll, professora d’anglés; Quique Tortosa, jugador del Burgos CF, ex jugador de l’Albacete; Elías Molina, jugador del Burgos CF, ex internacional selecció espanyola; Leandro Montagud, porter de l’Elx CF; Marc Castells, jugador del València CF; James Granell, ex futbolista d’equips de la comarca; Cristian Baldoví, entrenador de futbol, tècnic superior en Activitats Físiques i Esportives; Toni Dasí, ex jugador professional, entrenador nacional. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada