divendres, 1 de juny del 2012

EL PSOE D’ALZIRA TRIA PER UNANIMITAT LA LLISTA ENCAPÇALADA PER ISABEL AGUILAR, AL CONGRÉS PROVINCIAL I LA DE FERNANDO PASCUAL, AL CONGRÉS COMARCAL


El secretari d’organització dels socialistes a Alzira, Fernando Pascual, ha informat que en l’assemblea celebrada el passat dijous es va triar per unanimitat a Isabel Aguilar, Faustino Andujar Pilar Villegas, Adrian Bixquert, Adela Magallo i Paco de Miguel, per a assistir al congrés Provincial.
I com a delegats al congrés comarcal Fernando Pascual, Isabel Aguilar, Adrian Bixquert, Rosario Tormos, Juan Torres, Xelo Montalva, Vicente Sanz, Beatriz Nadal, Agustín Piera, Ángel Sanchis.
Isabel Aguilar
Segons Pascual els representants de l’Agrupació d’Alzira, presentaren esmenes a les propostes de resolució provincial i amb això demostraren que són una agrupació activa, que participa i sobretot aporta idees en benèfic del partit,  que com a ferramenta al servei de la societat també beneficia amb les seues aportacions als ciutadans.
Pascual afirma que els delegats i delegades triats faran un bon paper en cadascun dels congressos que se celebraran els pròxims dies 23 de juny i 7 de juliol, ja que l’assemblea dóna total llibertat als delegats perquè en els congressos recolzen el que estimen més convenient.
El responsable socialista anuncia que a Alzira es podrà escoltar als dos precandidats que opten a la secretària provincial i per a això el pròxim dilluns a les 20:30 hores, estarà a la seu dels socialistes d’Alzira José Luis Ábalos, i el dijous dia 7 a les 20 hores, l’altre candidat Toni Gaspar.
El dirigent socialista assegura que la tornada a les comarques del Partit Socialista és un pas cap avant i que en un futur pròxim seran el partit que més prop estiga dels ciutadans per a poder resoldre els seus problemes, ja que és necessària una nova estructura comarcal perquè els ciutadans de la Ribera Alta, s’identifiquen amb un projecte de progrés i sobretot sense enganys ni sorpreses ja que mai en la història de la recent democràcia a Espanya, cap govern en tan poc de temps ha fet tant de mal com el Sr. Rajoy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada