dilluns, 11 de juny del 2012

EL PSOE D’ALZIRA SOL·LICITA QUE S’ABONEN LES AJUDES A LES FALLES QUE NO TENEN CASAL DE l’AJUNTAMENT


Faustino Andújar

El regidor socialista, Faustino Andújar, considera que l’actitud del govern del Partit Popular sobre les ajudes a les falles, que no gaudixen de casal cedit per l’Ajuntament, no és la més apropiada. “No contestar quan les falles pregunten per la subvenció és quelcom que les falles d’Alzira no es mereixen”.
Segons Andújar "han sigut distintes comissions falleres les que s’han dirigit al PSOE d’Alzira, perquè ens interessem per la subvenció que encara no se’ls han abonat com havia sigut habitual en estos últims anys".
Andújar considera que les 11 comissions falleres amb dret a tindre ajudes per a lloguer, han de saber com més prompte millor per què no s’han abonat les ajudes a les falles que no disposen de local cedit per l’Ajuntament? Quan està previst que s’abonen estes ajudes? I quina quantitat s’ha estipulat d’ajuda per a enguany?
El responsable socialista considera que aquestes subvencions són un dret adquirit des que es va implantar la política de cedir locals en precari a les comissions falleres. Fruit de l’impuls que l’Ajuntament va donar a les falles fa molts anys, perquè són unes festes que aglutinen a més de 7.000 fallers i falleres, alhora que ens engrandix com a ciutat en ser la segona potència mundial en falles.
Segons Andújar l’Alcaldessa d’Alzira, ha d’informar les comissions falleres perquè cada comissió sàpia de quina quantitat pot disposar, ja que és ara quan s’estan realitzant els pressupostos per a les pròximes festes.
Andújar anuncia que el grup socialista presentarà per escrit les preguntes perquè es contesten en el pròxim ple, ja que no és correte que ningú conteste a les comissions falleres. “Nosaltres ens preguntem si serà perquè ningú s’atrevix a dir que llevaran esta subvenció a les falles. Perquè en cas contrari no s’entén este silenci del Govern”.
El dirigent socialista sol·licita que es paguen aquestes ajudes de forma immediata i si no es pretén continuar que ho diguen a les onze comissions que estan esperant les subvencions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada