dilluns, 11 de juny del 2012

JA ESTAN A LA VENDA LES ENTRADES PER AL CONCERT DE MELENDI A SUECA



Per a la contractació dels artistes d’enguany, Melendi i Seguridad Social, es va tindre en compte el resultat de l’enquesta que oferia la web de l’Ajuntament

Des de hui dilluns 11 de juny, tota aquella persona interessada a assistir al concert que oferirà Melendi a Sueca, el divendres 7 de setembre, a les 23.30 hores, dins dels actes programats per a celebrar les Festes Majors, pot adquirir les seues entrades, bé directament en els caixers d’Ibercaja, o bé a través de la seua pàgina web.
                            Foto:Jordi Piris
La novetat introduïda enguany de pagar 10 euros per l’entrada per a assistir a aquest concert, s'ha fet amb la intenció, per part de la Regidoria de Festes, de mantindre el nivell de qualitat en el conjunt de tots els actes que conformen el programa de Festes, perquè els efectes de la crisi es reflectisquen el mínim possible. “Gràcies a les gestions que hem realitzat des de la Regidoria, i a l’esforç dels empresaris del sector, enguany disminuirà un 25% la  despesa destinada als concerts respecte al 2011, això sense tindre en compte la taquilla del concert de pagament, amb la qual cosa es podria arribar fins i tot a una quantitat superior al 50% d’estalvi”, en paraules de Dimas Vázquez, regidor de Festes.
Per a la contractació dels artistes d’enguany, Melendi i Seguridad Social, es va tindre en compte el resultat de l’enquesta que oferia la web de l’Ajuntament, en la qual els ciutadans i ciutadanes de Sueca podien votar pel seu favorit.
Una altra novetat introduïda enguany referent als concerts de Festes, és el lloc triat per a la seua realització. “Des de la Regidoria, juntament amb el departament tècnic municipal de Festes, vam iniciar les gestions oportunes amb l’empresa Cancela per a la utilització del pàrquing de major dimensions amb què compta, per la seua idoneïtat per al desenvolupament dels concerts, i així evitar el tall de carrers i avingudes, i amb això les molèsties”, en paraules de Vázquez.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada