divendres, 15 de juny del 2012

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX LA RETIRADA DELS CARTELLS DEL PLA CONFIANÇA EN LES OBRES JA ACABADES.


La portaveu socialista, Isabel Aguilar, manifesta que ha passat el temps suficient perquè l’Ajuntament retire els cartells de les obres que ja s’han realitzat perquè ja han complit la seua comesa anunciadora del projecte.
Segons explica l’edil del PSOE, crida l’atenció que els cartells del Pla E (Zapatero) es retiraren immediatament, “alguns van ser retirats abans de que les obres foren acabades, sense esperar que es compliren els tres mesos que especificava el decret d’aqust pla, però els cartells del pla Confiança (Camps) encara estan en els nostres carrers i places”.
La responsable socialista considera que una vegada les obres estan acabades, els cartells promocionals no han de seguir instal·lats en el seu emplaçament a manera de propaganda permanent de la inversió.
Segons Aguilar actualment hi ha dos cartells que continuen publicitant i anunciat les dos obres menys necessàries de totes les que s’han executat a la ciutat. Aquestes obres són: la terminal d’autobusos amb un cost de 600.000 euros, per quatre murs de formigó i la del carril bici de 400 metres per 100.000 euros.
Aguilar anuncia que el grup municipal socialista ha presentat una moció per a sol·licitar la retirada dels cartells promocionals de les obres del Pla Confiança, que seguixen col·locats en diversos punts d’Alzira a pesar que les obres van concloure fa mesos. La iniciativa també inclou retirar de forma urgent els cartells anunciadors d’obres que ja estan executades i d’aquelles impulsades per altres administracions.

1 comentari:

  1. Pense que és un gran error téctic i estratègic, fins i tot polític en general. Veure el cartell del que ha costat la parada dels autobusos, la que plou i fa sol, és un anunci constant de la ineptitud de l'alcaldessa i PP alzireny. de la gran vergonya dels 660.000 euros "gastats" allà en aquelles parets de formigó. O els més de 103.000 eurtos del carril bici que no gasta ningú i que va de cap lloc a cap altre.
    Que duren els cartells perquè dure la memòria, que és molt curta.

    ResponElimina