dilluns, 11 de juny del 2012

CULLERA INAUGURA A PARTIR DEL PRÒXIM CAP DE SETMANA PASSEJOS EN CATAMARÀ PER LA BADIA



Dilluns de matí ha tingut lloc a l’avinguda del port de Cullera la inauguració d’una nova activitat del Pla de Dinamització del Producte Turístic de Cullera consistent en excursions per la badia de Cullera a bord d’un catamarà.
Aquesta nova oferta turística es posarà en funcionament a partir del pròxim cap de setmana.
A l’acte d’inauració d’aquest nou servei turístic han estat el regidor de turisme Manuel lopez, l’alcalde de Cullera i diputat provincial Ernesto Sanjuan, el cap de l’àrea de producte de l’Agència Valenciana de Turisme, Isabel Palafos i el subdirector general de ports, Francisco Bayarri, a més de membres de la comissió de seguiment del Pla de Dinamització del Producte Turístic de Cullera i representants de totes les associacions locals.
Aquesta és una activitat més de totes les que el Pla de Dinamització del Producte Turístic ha posat en marxa al riu Xúquer i que comprén les excursions en Catamarà que eixiran pel riu i navegaran per tota la costa de Cullera en distints horaris de vesprada, de dimarts a diumenge, excursions per a contemplar el capvespre des de la mar i excursions amb menjar els dissabtes amb una eixida a l’1 del migdia.
El regidor de Turisme de Cullera Manuel Lopez ha destacat la importància d’aquesta activitat per al turisme de Cullera. “Tractarem de posar en valor un recurs turístic com és el riu en el seu discórrer pel terme municipal i en la seua desembocadura. Creiem que este era un deute que tènia Cullera amb el riu i creiem que hui iniciem eixa posada en valor. Ha sigut una aposta en què volem que qualsevol ciutadà de Cullera o turista que ens visite puga tindre el plaer de contemplar la badia de Cullera des d’un punt de vista diferent”.
Les tres administracions que participen en el Pla de Dinamització del Producte turístic, l’administració estatal, l’autonòmica, a través de la Conselleria i l’Ajuntament són les que s’han encarregat de finançar aquestes actuacions que es desenvolupen a Cullera des de fa tres anys i que finalitzen el pròxim 21 d’octubre.

Segons ha declarat l’Alcalde de Cullera i Diputat provincial Ernesto Sanjuan, “Cullera ha d'apostar fort pel turisme. Estem posant en valor tot el poble de Cullera no sols el que és la platja sinó tot el que és indispensable perquè un poble turístic tinga eixos atractius”.
Una altra de les activitats correspon a la zona navegable del riu fins a l’assut de Cullera i que permetrà, a través d’excursions en Kayak pensades per a famílies i grups, oferir un nou producte turístic no sols per a residents sinó també per a turistes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada