dilluns, 11 de juny del 2012

LES MANCOMUNITATS DE LA RIBERA ALTA I RIBERA BAIXA ORGANITZEN UN CURS SOBRE ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA


Les mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa han organitzat, mitjançant el Consorci de la Ribera, el curs “L’Administració Electrònica en l’Esfera Local” destinat als treballadors i gestors públics dels ajuntaments de la Ribera, i que compta amb la col·laboració de la Diputació de València.
El curs se celebrarà els dies 21 i 22 de juny, a la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta i tractarà sobre les principals qüestions que afecten l’administració electrònica en l’àmbit local. Així, durant el curs, de 10 hores de durada, diversos ponents exposaran les característiques, dificultats i avantatges que comporta l'administració electrònica. Es tractaran temes com la modernització administrativa, les oficines d'informació, els expedients electrònics o la protecció de dades. El curs està coordinat per Víctor Almonacid, secretari de l'Ajuntament d'Alzira, i comptarà amb les ponències de diversos especialistes tant en administració electrònica com en administració local.
Les inscripcions al curs es poden realitzar a través de la pàgina web de la Mancomunitat de la Ribera Alta  i finalitza el termini de matrícula el pròxim 18 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada