divendres, 8 de juny del 2012

ALZIRA PRESENTA EL TREBALL GUANYADOR DE LA III BECA D’INVESTIGACIÓ DES DE LA PERSPECTIVA DE GÈNERE.


El MUMA va acollir, ahir a la vesprada, la presentació del treball guanyador de la III Beca d’Investigació des de la perspectiva de gènere que enguany ha recaigut en el treball d’investigació titulat “La joventut enfront de la igualtat” de Joan Sanfélix, Juangra Martínez i Merxe Nebra.
Aquesta beca va dirigida a fomentar la realització de projectes que versen sobre la ciutat d’Alzira des d’una perspectiva de gènere. Suposen donar un estímul a la realització d’estudis que ajuden a conéixer el passat o el nostre present, de manera que contribuïsquen a orientar les actuacions en aquesta matèria.
Els treballs guanyadors de les anteriors edicions d’aquesta beca, han sigut els titulats “Estudi quantitatiu i qualitatiu des de la perspectiva de gènere de les circumstàncies de parar atenció i atenció de les persones dependents a Alzira”, d’Ester Jiménez, i el titulat “Imatges d’Alzira. Resignificació visual des d’una perspectiva de gènere i ciutadania” de Jordi Luengo i Paloma Palacio.
aqusts dos estudis han sigut molt ben acollits, tant per la ciutadania d’Alzira com per professionals de la matèria. També han sigut valorats, molt positivament, per l’elecció de la temàtica investigada, per ser àmbits en què cal aprofundir des d’esta perspectiva de gènere, per tal de que les percepcions sobre la realitat siguen contrastades mediant una observació rigorosa i metòdica.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada