divendres, 8 de juny del 2012

EL PSOE D’ALZIRA CRITICA QUE EL PARTIT POPULAR HA INCLÒS EN EL PRÉSTEC DE l’ESTAT FACTURES DE PUBLICITAT, PER VALOR DE 37.000 EUROS, IMPAGADES DES DE L’ANY 2007


La portaveu dels socialistes, Isabel Aguilar, informa que en el ple del mes de maig el Partit Popular va aprovar una modificació de crèdit més de 37 mil euros que s’inclouen en el préstec del Pla d’Ajust per tindre factures impagades en concepte de publicitat dels anys 2007,2008, 2010 i 2011.
Aguilar considera que una vegada més el balafiament està sent la forma de governar de la Sra. Bastidas, una incorrecta forma de governar. És inamissible que es tinga en el calaix factures de publicitat des de l’any 2007 i no es paguen.
Segons Aguilar és sospitós que el Partit Popular vullga amagar la seua mala gestió i no explique els motius pels quals no s’han pagat aquestes factures des de fa cinc anys. “Nosaltres considerem que la gestió del nostre Ajuntament ha de ser transparent i els alzirenys han de saber de quin tipus de publicitat estem parlant”.
La dirigent socialista manifesta que, el que realment ens crida l’atenció d’aquestes factures, és que hi ha més de 15 mil euros en despeses de publicitat del govern, que no es van pagar en els anys anteriors i això és realment greu, ja que és unes despeses  de publicitat del govern de la Sra. Bastidas, que ara hem de pagar amb un 6 per cent d’interessos per mitjà d’un préstec.
Aguilar manifesta que aquest tipus de gestió econòmica és la mostra de com es gestionen els impostos dels ciutadans, gastant en publicitat del govern no pagant-la i ara per mitjà d’un préstec pagar interessos per un gasto completament innecessari.
Des del grup socialista volem denunciar que “per moltes vegades que amaguen la veritat d’estos gastos, els socialistes arribarem fins al final per a saber en què s’han gastat els diners que no tenien i perquè en quelcom innecessari com la publicitat del govern. Per això sol·licitarem tindre accés a cada una de les factures i poder comprovar que conceptes tenen”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada