dimarts, 8 de maig del 2012

SUECA COMENÇA LA CAMPANYA AGRÍCOLA AMB LA TRADICIONAL SOLTA D´AIGÜES


Ahir dimarts va tindre lloc, a les séquies Major i de Muzquiz, el tradicional acte de la Solta d'aigües amb el qual es marca l'inici de la campanya agrícola  al terme municipal de Sueca.
Fins allí es van desplaçar la consellera d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, Maritina Hernández; el president de la Comunitat de Regants, José Pascual Fortea, com a amfitrió; l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Mª Ángeles Ureña; el diputat nacional i regidor, Joan Baldoví; el regidor d'Agricultura, Dimas Vázquez; membres de la corporació municipal; el secretari general de La Unió, Ramón Mampel; i el delegat d'AVA en Sueca, Fernando Matoses; entre altres.
Estes aigües reguen un cultiu que proporciona riquesa i estabilitat econòmica i social a la zona i, a més, té també la virtut de mantindre este ecosistema com és l'Albufera en les condicions en què està”. ha declarat la consellera, Maritina Hernández.
El president de la Comunitat de Regants de Sueca, José Pascual Fortea, ha afirmat que, “utilitzant l'aigua amb moderació, Sueca té en estos moments reserves per a tres campanyes”. També ha considerat “un luxe” tindre a una suecana com a presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.
Per la seua banda, l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo, ha valorat també molt positivament el nomenament d'Ureña “li donem l'enhorabona i, al mateix temps, nosaltres també estem d'enhorabona”. Campillo ha agraït també la presència de la consellera, i ha valorat el treball que realitza el president de la Comunitat de Regants “perquè no ens falte l'aigua”.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada