dimarts, 8 de maig del 2012

UNA NOVA MARCA PROMOURÀ EL TURISME DE PROXIMITAT EN EL PERELLÓ.


L’alcalde d’El Perelló, Miguel Fos, juntament amb el director general de Turisme de la Generalitat, Sebastián Fernández i el Diputat Provincial de Turisme, Ernesto Sanjuán, presenten hui  dimecres ql CDT de València la nova marca turística d’El Perelló.
Juntament amb la nova marca es presentarà la nova Web turística d’El Perelló, els dos elements amb què es posa en marxa una estratègia de promoció i valoració dels seus recursos, que pretén posicionar el municipi com una destinació turística de proximitat per a València i la seua àrea d’influència.
 Fins a l'any 1999, El Perelló era una pedania del municipi de Sueca. És a partir d'eixe any, quan es va constituir en entitat d'Àmbit Territorial Inferior al Municipi. Es troba a 23 km de la capital de la província (València). La seua població és de 2.558 habitants (INE 2009), i arriba  a multiplicar-se per 20 a la temporada d'estiu (juliol i agost).
Situat dins del parc Natural de l'Albufera, és un poble costaner amb una gran oferta gastronòmica, de restauració i d'oci.

Té una gran oferta d'apartaments i vivendes de lloguer,  i també un càmping ("Sant Pascual"). Situat prop del Parador de Turisme del Saler i de l'Hotel de 5 estreles Sidi Saler. A poc més de 5 km del Camp de golf d'El Saler.
El punt d'Informació Turística està situat al Socarrat, una zona costanera situada dins de la localitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada