dimarts, 8 de maig del 2012

XI SETMANA DEL CAMP D’ALGEMESÍ


Durant els dies 8, 9 i 10 de maig, el Consell Local Municipal de la ciutat albergarà conferències centrades en aquesta temàtica amb especialistes de primer nivell en el sector agrícola.

Algemesí inicia l’onzena edició de la Setmana del Camp d’Algemesí, un fòrum de debat i reflexió ja consolidat que cada mes de maig congrega a Algemesí als interessats en aquesta matèria.

Esta nova edició se centra especialment en les últimes novetats sobre la normativa recentment aprovada a Europa i que afecta de ple a l’agricultura de la comarca sobre l’estat actual de l’agricultura de la Ribera i el seu futur més immediat” explica l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont.

El Consell Local Municipal de la ciutat albergarà conferències centrades en aquesta temàtica i amb especialistes de primer nivell en el sector agrícola. Així doncs el director general de Producció Agrària i Ramadera, Manuel Lainez, serà l’encarregat d’obrir aquesta nova edició de la Setmana del Camp. El dimecres 9 de maig prendran el relleu els dirigents dels principals sindicats agraris de la Comunitat Valenciana, Cristóbal Aguado, President de l’Associació Valenciana d’Agricultors, i Ramón Mampel, secretari general de la Unió de Llauradors i Ramaders. Igualment, el dijous 10 de maig serà el torn del Subdirector General d’Anecoop S. Coop, Francisco Borrás.
Totes les conferències tindran lloc a les 19.30 hores a la sala d’actes del Consell Local Municipal.
El regidor d’Agricultura, Vicent Felici, ha destacat la necessitat de facilitar als agricultors d’Algemesí tota la informació i novetats en el món agràri i especialment després de les últimes mesures aprovades a Europa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada