dimarts, 22 de maig del 2012

MÉS DE 20 VEÏNS DESOCUPATS DE BENIFAIÓ REBEN FORMACIÓ EN EL TALLER D’ORIENTACIÓ LABORAL


Els més de 20 alumnes que durant aquesta setmana han participat en el Taller intensiu i gratuït d’orientació laboral a Benifaió han conclòs aquest dimarts 22 de maig les classes de formació.
L’Ajuntamentde Benifaió i l’Obra Social La CAM es van unir per a organitzar un Taller intensiu de cinc dies de duració dirigit a desocupats amb la finalitat d’oferir ferramentes de suport, orientació i classificació d’idees sobre la busca activa d’ocupació.
El curs ha tingut un programa variat amb matèries relatives a la recerca d’ocupació i habilitats socials, interlocutòria, coneixement del món del treball, ferramentes i estratègies i itineraris laborals.
La modalitat del taller presencial, ha sigut impartit per experts en la matèria i s’ha dut a terme a  la Sala Multiusos de la Biblioteca Municipal.
L’alcaldessade Benifaió Amparo Arcís i el Director de l’Obra Social LA CAM Alfredo Benlloch han presidit la clausura del taller animant els alumnes a utilitzar les ferramentes formatives apreses en la busca d’ocupació.
Arcís a més ha avançat que s’oferiran més cursos d’aquestes característiques dirigits a la població desocupada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada