dijous, 10 de maig del 2012

L´AJUNTAMENT DE SUECA CONCEDIX SUBVENCIONS A L´ÚS DEL VALENCIÀ A COMERÇOS DEL MUNICIPI


El termini de sol·licitud de subvencions finalitza el 31 de maig

La Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa, per seté any consecutiu, a través de l'Oficina de Promoció Lingüística, la concessió de subvencions per l’ús del valencià en els comerços del municipi, amb un import total de 4.800 euros.
L’objectiu és potenciar la presència de la nosra llengua en aquest àmbit i premiar a les persones, comerços, indústries i professionals del terme municipal de Sueca, que han tingut la iniciativa de triar el valencià per a promocionar les seues empreses.
Poden adherir-se a aquestes subvencions les activitats realitzades durant l’any 2012. Els beneficiaris hauran d’estar donats d’alta en l'IAE i en la Seguretat Social,  com també estar al corrent en el pagament de les quotes de la Seguretat Social i en les obligacions tributàries i fiscals amb l’Ajuntament.

Un any més, Sueca, tot i les dificultats que estem travessant els ajuntaments, continua apostant perquè l’ús social del valencià arribe també a les nostres empreses i, per això, continuem apostant per ajudar a totes aquelles que fan del valencià una ferramenta natural de comunicació”, ha afirmat el regidor de Promoció Lingüística, Joan Baldoví.

Les sol·licituds es presentaran al Registre General de l’Ajuntament, segons el model d’instància que es facilitarà en el DIAC (Departament d’Informació i Atenció al Ciutadà). Les activitats o accions subvencionables consistiran en: la retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb Elements fixos); publicitat (cartells, fullets, etc.; queda exclòs el material publicitari de regal i la publicitat en publicacions i mitjans de comunicació); documentació administrativa (albarans, factures, notes d’entrega, sobres, targetes de visita, etc.); material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, etc.); pàgina web i edició de guies i catàlegs. Només podrà concedir-se una subvenció per beneficiari i any, i el termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 31 de maig de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada