dilluns, 28 de maig del 2012

L´AJUNTAMENT DE SUECA AGRAÏX LA PARTICIPACIÓ ALS COMERÇOS DE LA LOCALITAT EN LA I PASAREL·LA DE MODA I COMERÇ


Divendres passat, el Saló de Plens del Consistori va acollir l'entrega d'uns DVD's, com a record del que es va viure durant la celebració de la I Passarel·la Moda i Comerç de Sueca, a tots els comerços que es van implicar en la iniciativa.
L'acte va estar organitzat per l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Comerç, i hi van assistir l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manuela Egea; i el regidor de Festes, Dimas Vázquez; a més del president de l'Associació de Servicis i Comerç de Sueca Arrima't, Tony Landete, i el coordinador de la Passarel·la, Rafa Miragall.
L'acte va consistir, en primer lloc, en la visualització d'un vídeo resum de la Passarel·la realitzat pels companys de la televisió local i, a continuació, es va procedir a l'entrega dels DVDs a cada un dels comerços, perruqueries i esteticistes col·laboradors.
El president d'Arrima't, Tony Landete, va destacar “la unió i predisposició dels comerciants de Sueca en este nou projecte” i els va agrair la seua participació. Va instar, a més, a la resta de comerços perquè s'animen per a pròximes edicions i més projectes que es plantegen. Finalment, va agrair a la Regidoria de Comerç el seu interés per impulsar el comerç de la localitat a través d'iniciatives com aquesta Passarel·la.
L'alcalde, Salvador Campillo, per la seua banda va destacar que “el motor de l'economia de Sueca són els comerços i les xicotetes empreses”. També va apel·lar perquè “el circuit de compres i vendes es quede en la localitat i evitem recórrer a les grans capitals perquè ací oferim tots els serveis”.
La regidora de Comerç, Manuela Egea, va mostrar la seua enorme satisfacció “s'estan complint els objectius que perseguíem en la realització d'esta Passarel·la ja que els comerços han notat una notable fluïdesa en les seues vendes”. Finalment, va agrair la participació de “tots i cada un dels comerços, com també, als organitzadors” i va expressar el seu desig de celebrar futures edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada