dimecres, 23 de maig del 2012

LA SUBHASTA DE L’ASSOCIACIÓ D’AMES DE CASA TYRIUS DE CULLERA RECAPTA 1.113 EUROS EN MENYS DE TRES HORES


La subhasta i rastell organitzat el passat 16 de maig a la Sala Multiusos del Mercat de Cullera per l'Associació d’Ames de casa Tyrius a benefici de l’Associació de la lluita contra el Càncer, recapta 1.113 € en menys de tres hores.
Els diners recaptats en aquesta activitat, que resultà ser un èxit de participació, serà entregat a l’associació de la Lluita contra el Càncer per la seua presidenta de Cullera, Marisa Montagud.
La iniciativa de la subhasta, que es realitzava per primera vegada a Cullera, va tindre una bona acollida pels membres de l’associació que, des del primer moment es van bolcar per la causa, portant tota classe d’articles, que van superar les espectativas de l´associació.
Les ames de casa Tyrius de Cullera, a més de col·laborar amb la seua aportació, també van participar licitant en la subhasta i comprant en el rastell.
La impulsora d’aquesta idea benèfica, Rosa Morales Pons va ser l’encarregada de dirigir la subhasta, animant a la compra dels articles oferits i afavorint l’èxit de la recaptació.

Les alumnes de la classe de ball modern amb la seua professora Carmen Palomares, van alegrar els descansos amb actuacions de ball, i així contribuiren perque lluïra més l’acte.
La presidenta i la seua junta directiva han declarat que se senten molt satisfetes de la bona organització i de l’èxit de la subhasta, i donen les gràcies a totes les sòcies i simpatitzants per la implicació i suport que donen a l’associació sempre que se’ls demana.
L’associació d’Ames de casa Tyrius també ha volgut agrair a totes les persones que han col·laborat activament en la iniciativa com, les Dames Ateneistes, Associació Baladre, entitats locals i al públic en general.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada