dimecres, 23 de maig del 2012

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ DETÉ UN VEÍ MINUTS DESPRÉS DE ROBAR AMB EL MÈTODE DE l’ESTIRADA


Els fets van ocórrer sobre les 10:30 hores de diumenge passat 20 de maig, quan una veïna d’Algemesí de 71 anys d’edat, passejava per un carrer cèntric de la localitat. Va ser llavors quan va veure que un jove se li acostava i li propiciava una estirada a la cadena d’or que portava col·locada.
Un agent de la Policia Local d’Algemesí es trobava pròxim al lloc dels fets, i va iniciar en eixe mateix moment una persecució per a aconseguir atrapar el jove i donava avís a la resta de les unitats que es trobaven de servei.
El jove davant de l’afluència cada vegada major d’agents policials que li tancaven el pas va decidir refugiar-se al portal d’una vivenda.
Una vegada el jove es va tancar dins de l’immoble, els agents policials van cobrir totes les eixides i van observar com el fugitiu s’havia ocultat davall d’unes plaques ubicades al celobert de la finca.
Finalment, J.G.M., veí d’Algemesí i de 25 anys, va ser interceptat i detingut per la Policia Local del municipi i posat a disposició judicial per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.
La cadena d’or  se li va tornar a la seua propietària que afortunadament no va patir lesions davant del robatori patit amb el mètode de l’estirada.
Segons els agents policials, la detenció d’aquesta persona pot aclarir altres fets d’idèntica naturalesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada