dimecres, 23 de maig del 2012

EL RC ALZIRA S’IMPOSA EN PARTIT AMISTÓS AL RC A PALOS DE CONCA (35-21)

La vesprada de dissabte passat, el RC Alzira disputava una trobada amistosa davant del CR A Palos de Conca.
L’equip de Conca que no participa en una lliga regular, està jugant partits amistosos, principalment contra equips de la Comunitat Valenciana per a anar engranant l’equip i amb la intenció d’integrar-se en la Federació Valenciana per a poder participar en el seu campionat, on ja militara a principis dels 90.
L’equip de Conca va fer un bon primer temps, sorprenent d’eixida als locals que presentaven en la seua alineació a molts jóvens del planter.
Així, els visitants, en el minut dènou, havien aconseguit ja tots els seus tants, i arribaren al descans amb un esperançador 10-21 a favor seu.
En la segona part, el preparador del RC Alzira va donar entrada a jugadors amb més experiència, encara que mantenint sobre del terreny de joc a les jóvens promeses.
A poc a poc es va recuperar el comandament del partit, passant a dominar en tots els casos del joc, aconseguint cinc assajos més, per a acabar imposant-se amb claredat 35 a 21.
Van anotar per l’Alzira: José Vicent (2), Dani Dasí (2), Jordi Cortés, David Pérez i Fran Villalba.