divendres, 25 de maig del 2012

EL PSOE SOL·LICITARÀ QUE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CREE UNA OFICINA D’INTERMEDIACIÓ HIPOTECÀRIA



El responsable d’organització i comunicació del PSPV-PSOE de la Ribera Alta, Fernando Pascual, considera que la comarca de la Ribera és una de les més castigades pels desnonaments que ha produït la crisi de la rajola. Per tant La situació que es viu en aquesta zona exigix una resposta immediata dels poders públics.
Pascual afirma que en els jutjats del partit judicial d’Alzira s’estan tramitant més de 100 desnonaments al mes i una mitjana de 60 abandons forçosos de les seues vivendes, una xifra que encara seguix incrementant-se a causa de l’augment de la desocupació i la consegüent dificultat per a pagar els crèdits hipotecaris.
Segons Pascual la Mancomunitat de la Ribera Alta no ha de restar  impassible davant d’aquestes dades, i ha de ser conscient de la gravetat del problema, i posar en marxa mecanismes que d’alguna manera pal·lien aquesta situació.
Pascual afirma que els desnonaments, són una de les conseqüències més dramàtiques de la crisi, per això és necessari ajudar les famílies en risc de perdre les seues vivendes per no poder pagar la hipoteca.
Segons Pascual el Consell comarcal dels socialistes de la Ribera Alta van acordar que es presente una moció a la Mancomunitat de la Ribera Alta perquè es cree una Oficina d’Intermediació Hipotecaria en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats del partit judicial d’Alzira, per mitjà de la firma d’un conveni que facilitaria a totes les famílies de la Ribera Alta que estiguen en risc d’execució hipotecària un servei gratuït d’assessorament i mediació per a evitar que perden la seua vivenda.
El dirigent socialista afirma que el decret llei sobre mesures de suport a hipotecats sense recursos aprovat pel Govern de Rajoy no és més que un pedaç que no solucionarà el greu problema de l’augment de les execucions i desnonaments, ja que les condicions fixades pel decret per a acollir-se a la fórmula de la dació en pagament són molt restrictives.
Pascual considera que El Govern del Sr. Rajoy ha de fer una proposta integral sobre la dació en pagament, perquè la qüestió no sols és evitar que la gent haja de continuar pagant, encara després de perdre la casa, sinó impedir que perden la vivenda en què residixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada