dilluns, 28 de maig del 2012

EL PSOE D’ALZIRA SOL·LICITA INFORMACIÓ SOBRE POSSIBLES ACORDS ENTRE AJUNTAMENT I L’EMPRESA BRICO DEPOT


Segons comentaris que han arribat al grup socialista, la gran majoria dels empleats, que ja estan treballant en aquesta empresa i els que entraran quan estiga en funcionament aquest estiu, són gent vinculada al Partit Popular.

La portaveu dels socialistesen Alzira, Isabel Aguilar, recorda que a l’agost del 2011 va sol·licitar a la Sra. Bastidas que informara l’oposició sobre les negociacions i sobretot la possibilitat que les 60 ocupacions directes d’aquesta nova empresa foren preferentment veïns d’Alzira.
La dirigent socialista manifesta que des de, fa quasi un any, aquest tema ha sigut “tabú” sense que, per part de la Sra. Alcaldessa, s’explicara a quins acords ha arribat amb l'empresa i quin contingut tenen.
Segons Aguilar els comentaris que ens arriben al grup socialista són: que la gran majoria dels empleats, que ja estan treballant en aquesta empresa i els que entraran quan estiga en funcionament aquest estiu, són gent vinculada al Partit Popular. Aguilar afig: si són certes aquestes informacions seria un fet molt greu.
Segons Aguilar altres de les queixes rebudes en el grup socialista, per nombrosos veïns de la nostra ciutat, ha sigut la poca o nul·la informació que s’ha donat sobre la implantació d’aquesta empresa i sobretot, és estrany, que no s’haja realitzat des de l’oficina d’IDEA la selecció de personal conjuntament amb l’empresa i el Servef.
Aguilar creu que independentment que parlem d’una empresa privada també estem parlant  que aquesta empresa s'instal·larà a la nostra ciutat i segur que encara podem establir algun conveni amb l’empresa, si no hi ha cap. Tot això perquè els empleats siguen els millors, però també per a aquells que més ho necessiten i no enxufats, això seria el més just i en aquests temps el que és necessari.
La dirigent socialista presentarà un escrit perquè l’Alcaldessa informe sobre el contingut dels acords que va anunciar al maig del 2011 abans de les eleccions, quan es va reunir, segons informacions d’aquella època, amb el director d’expansió de Brico Depot. Si aquesta empresa ha rebut suport del nostre Ajuntament és necessari saber quin suport ha rebut i a canvi què.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada